De Ergosleep® Belevingsstudio

In de belevingsstudio van Ergosleep® ervaar je zelf het belang van een correcte ondersteuning. Die ondersteuning vormt de basis voor een goede nachtrust. Laat Ergosleep® je meenemen op een boeiende ontdekkingstocht. In een bed dat naadloos je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt. Relax en geniet!

1. Klaar voor een unieke ervaring in Ergosleep® Belevingsstudio?

Voor we je laten beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op jouw slaapprofiel is afgestemd, houden we rekening met je persoonlijke gegevens en bijzondere voorkeuren (o.a. je favoriete slaaphouding). Zo wordt de ondersteuning maximaal op je lichaam afgestemd.

2. Ga rustig liggen

Tijd voor de échte beleving. Je gaat ‘in bed’, zoals elke avond. Hoewel dit niet jouw bed is, zal het allerminst vreemd aanvoelen. Integendeel! Terwijl je neerligt, kom je meer te weten over het belang van een goede nachtrust.

3. Digitale meting van je SLAAP-DNA®

Terwijl je ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen automatisch uitgevoerd en wordt je persoonlijk slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met je verschillende slaaphoudingen, want zelfs als je rustig slaapt, verander je onbewust van houding.

4. Een overweldigende ervaring

Nu het bed je ‘kent’, laten we je écht voelen wat het verschil is tussen een ‘gewoon’ bed en een op je lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep®. Alle drukpunten zijn weggenomen. Je wordt volledig gedragen. Terwijl je ontspant, word je vanzelf helemaal zen.

5. De finishing touch

Als je de Ergosleep® Belevingsstudio verlaat, stopt de beleving niet. Je krijgt van ons een document met daarop je SLAAP-DNA® en ons gefundeerd advies. Aan de hand daarvan stellen we samen met jou je bed samen: een lattenbodem of een boxspring, een matras, een hoofdkussen, enz. En ook de aankleding van je bed kan je naar eigen smaak afstemmen. Keuze uit een waaier aan hoofdborden, stoffen, pootjes en toebehoren. Zo kan je je bed, van binnen én van buiten, helemaal naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen.

Ergosleep® configurator
Tags slaapprofiel Geplaatst door 08 december 2015