Je SLAAP-DNA® in 3 stappen

Tijdens je slaap oefenen de verschillende lichaamszones druk uit op je bed. Ergosleep® stelt je bed met digitale perfectie af op maat van je lichaam, je SLAAP-DNA®. Zo bepalen ze je slaapprofiel. Het bed dat ze selecteren verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam en ruggengraat in het bijzonder. Ter hoogte van je schouders en heupen moet je lichaam de nodige ruimte krijgen om de tegendruk te minimaliseren en ervoor te zorgen dat je ruggengraat recht blijft. Je hoofd, lenden en benen hebben daarentegen extra ondersteuning nodig. Ook tussen je schouder- en lendenzone registreren we subtiele variaties. Precies om al deze verschillen op te vangen, werkt de dynamische ondersteuning van Ergosleep® in drie stappen.

 

 

 

1. Afstemming van je slaapprofiel op lattenbodem of boxspring

Na de meting in de Ergosleep® belevingsstudio brengen we je basisprofiel – dat wat zijlig en ruglig gemeenschappelijk hebben – aan in je lattenbodem of boxspring. Dat doen we aan de hand van je SLAAP-DNA®. Als dat in de tijd verandert, door gewichtstoename of -afname, kan het basisprofiel steeds worden aangepast.

   

2. Afstemming op je verschillende slaaphoudingen

Afstemming op je verschillende slaaphoudingen gebeurt automatisch door de flexibele draagelementen en buiglatten van je Ergosleep®-lattenbodem of het gezoneerde verenpakket van je Ergosleep®-boxspring.

Afstemming op lattenbodem en boxspring

3. De juiste matras voor fijnafstemming

De bij je SLAAP-DNA® passende matras zorgt voor de fijnafstemming. Ze werd speciaal ontwikkeld en van comfortzones voorzien om de ondersteuning van de bodem optimaal aan je slapende lichaam door te geven.

SLAAP-DNA(r)

Ergosleep® configurator
Tags slaapprofiel, slaapcomfort Geplaatst door 09 december 2015