Sleeplife® Opendeurdagen

Heb je nood aan een nieuw bed en ben je op zoek naar persoonlijk advies bij de keuze van de juiste slaapoplossing? Tijdens de opendeurdagen van Sleeplife® van 16 tot en met 24 maart 2018 maak je op een ontspannen manier kennis met ons ruime aanbod slaapoplossingen. Van boxsprings en lattenbodems, over matrassen en hoofdkussens tot dekbedden en bedlinnen. Onze adviseurs begeleiden je op een professionale en persoonlijke manier naar jouw perfecte slaapsysteem.

Geniet tijdens de opendeurdagen van speciale acties en kortingen

De Sleeplife® Opendeurdagen zijn er voor al wie droomt van een zalige nachtrust. Je ervaart niet alleen het gevoel van correcte ondersteuning, maar je geniet tegelijk ook van allerlei speciale acties, kortingen en voorwaarden. Benieuwd wat we allemaal voor jou in petto hebben?

 
 
 
 
 
 
Actie nachttafeltjes

2 gratis nachttafeltjes bij aankoop van een bedcombinatie

Bij aankoop van een boxspringcombinatie of lattenbodem met bedkader vanaf € 1.900 krijg je er gratis 2 nachttafeltjes bovenop. De nachttafels worden bekleed in dezelfde Sleeplife®-stof /-lederlook en kleur als je bed.

Ergosleep voorwaarden

Uitzonderlijke opendeurvoorwaarden op alle Ergosleep® modellen

Tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen geniet je tot € 1000 voordeel op een selectie van Ergosleep® slaapsystemen. En dat bovenop een gratis SLAAP-DNA®-meting in onze Ergosleep®-belevingsstudio.

SLAAP-DNA®

Gratis SLAAP-DNA®-meting in de Ergosleep®-belevingsstudio

Laat je Ergosleep® bedcombinatie volledig afstemmen op je lichaam. Waar wacht je nog op?