Sleeplife® Opendeurdagen

Op zoek naar persoonlijk advies bij de keuze van het juiste bed? Tijdens de jaarlijkse opendeurdagen van Sleeplife® maak je op een ontspannen manier kennis met ons ruime aanbod slaapoplossingen. Van boxsprings en lattenbodems, over matrassen en hoofdkussens tot dekbedden en bedlinnen. Onze adviseurs begeleiden je op een professionele en persoonlijke manier naar jouw perfecte slaapsysteem.
Sleeplife Opendeurdagen

Geniet tijdens de open dagen van speciale acties en events

Sleeplife® organiseert twee keer per jaar opendeurdagen voor al wie op zoek is naar een zalige nachtrust. Je ervaart niet alleen het gevoel van correcte ondersteuning, maar je geniet tegelijk ook van allerlei speciale acties, kortingen en voorwaarden. In heel wat Sleeplife® beddenwinkels kan je ook deelnemen aan relaxerende activiteiten of workshops. Denk aan thee- en koffieproeverijen, stoelmassages, voorleessessies, bloemschikken, yoga en mindfulness …

Opendeurdagen gemist?

Ook buiten de open dagen kan je rekenen op uitgebreid slaaadvies. Bij Sleeplife® begeleiden we je stap voor stap naar de best passende lattenbodem, boxspring, matras of beschermer. Het ideale kussen, dekbed of bedtextiel. Het meest persoonlijke slaapsysteem. Bedden helemaal op jouw maat. Kom gerust langs in de Sleeplife® winkel in jouw buurt of maak een afspraak.