SLAAP-DNA® Dagen

De SLAAP-DNA® Dagen gemist?

Relax! In april zijn de SLAAP-DNA® Dagen er opnieuw. Dan geniet je opnieuw tot € 1000 voordeel op een selectie van Ergosleep® slaapsystemen. En dat bovenop een gratis SLAAP-DNA® meting in onze Ergosleep® belevingsstudio. Zo ben je zeker dat je Ergosleep® bedcombinatie volledig afgestemd is op jouw lichaam. In België kennen trouwens al 250.000 mensen hun SLAAP-DNA®. Waar wacht jij nog op?

In onze winkel kan je ook je SLAAP-DNA® laten meten buiten de periode van de SLAAP-DNA® Dagen. Helemaal gratis.

1000 euro voordeel op ergosleep bedcombinaties

Tijdens de voorbije SLAAP-DNA® Dagen kon je genieten van deze voordelen

Boxspring Ergosleep® BS1

1000 euro korting op ergosleep boxspring bs1

De boxspring Ergosleep® BS1 is zowel duurzaam als comfortabel. Hij beschikt over een bedbodem met gezoneerde pocketveren voor een actieve lichaamsondersteuning en homogeen ligcomfort. Niet op maat van je SLAAP-DNA®, maar wel met een vooringesteld basisprofiel. 

Boxspring Ergosleep® BS4

1000 euro korting op ergosleep boxspring bs4

De revolutionaire boxspring Ergosleep® BS4 is het summum van ergonomie. Het BS4-verstelsysteem met 4 hoogteposities is volledig instelbaar op maat van je persoonlijk SLAAP-DNA® en evolueert met je lichaam. Dat betekent dat je je bed kan aanpassen naarmate je lichaam zwaarder of lichter wordt. Zo krijg je altijd de juiste ondersteuning.

Lattenbodem Ergosleep® P1

1000 euro korting op ergosleep lattenbodem p1

De lattenbodem Ergosleep® P1 beschikt over flexibele latten en een extra aangepaste schouderzone. Deze bedbodem is niet individueel instelbaar volgens jouw SLAAP-DNA®. Wél is er een standaard basisprofiel ingebouwd met hoogteverstelling in de lendenzone voor optimale ondersteuning.

Lattenbodem Ergosleep® P4

1000 euro korting op ergosleep lattenbodem p4

De innovatieve lattenbodem Ergosleep® P4 is op en top ergonomisch. Het P4-verstelsysteem met 4 hoogteposities en flexibele draagarmen is volledig instelbaar op maat van je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® en evolueert mee met je lichaam. Dat betekent dat je je bed kan aanpassen naarmate je lichaam zwaarder of lichter wordt. Zo krijg je altijd de juiste ondersteuning.

Kies uit meer dan honderd beddesigns

Configureer je bed zoals jij dat wil. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Doe je ding. En creëer zo je eigen unieke slaapwereld.
Laat je inspireren door meer dan 100 beddesigns en afwerkingen in stof, leder of hout. Al onze bedden zijn verkrijgbaar in tal van formaten. Ook op maat.

beddesign ergosleep

In België kennen al 250.000 hun SLAAP-DNA®. Waar wacht jij nog op? Kom nu langs in één van onze 18 slaapwinkels voor een gratis SLAAP-DNA® meting. 

Ergosleep® configurator