Solden

› Solden

Kortingen tot 35% op slaapcomfort en slaaplinnen

Wil jij solden scoren op Sleeplife® bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens of beddengoed? Dan zijn de wintermaanden een interessante periode voor jou. Net als bij vele meubelwinkels zijn er dan ook solden in alle Sleeplife® beddenwinkels. Tijdens de soldenperiode in januari geniet je van de mooiste soldenacties, promoties en kortingen. 

Wintersolden van 3 t.e.m. 31 januari

Soldenfolder januari 2018

Bekijk de wintersolden

Van 3 t.e.m. 31 januari zijn het wintersolden bij Sleeplife®. Dat betekent mooie kortingen op bedden, matrassen, hoofdkussens en dekbedden. En dat is nog niet alles. Bovenop de verlaagde prijzen geniet je van een verhoogde slaapkwaliteit.

Lees meer
Korting op toonzaalmodellen

Ontdek onze toonzaalmodellen

Op zoek naar een nieuw bed? Dan is dit hét juiste moment om er een te kopen. Tijdens de soldenperiode maken we onze winkels klaar voor de nieuwe collectie. Daarom prijzen we onze toonzaalmodellen af. Geniet van uitzonderlijke kortingen.

Lees meer

Ook buitengewone solden of kortingen

Solden Korting op toonzaalmodellen

Korting op toonzaalmodellen

Bij Sleeplife® tref je bedden, boxsprings en matrassen in verschillende prijsklassen. Bovendien biedt Sleeplife® ook toonzaalmodellen tegen verlaagde prijs. Dit ook buiten de solden. Ontdek het volledige aanbod toonzaalmodellen bij een Sleeplife® beddenwinkel in jouw buurt.

Solden op Bedden Sleeplife

Solden op bedden

Ben je op zoek naar een bedkader of wil je een volledig bed met matras en bedbodem kopen? Sleeplife® ontwikkelde een eigen beddencollectie. Slaapcomfort dat optimaal bij je past. Rekening houdend met jouw voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Bovendien is Sleeplife® ook exclusieve verdeler van Ergosleep®. Een slaapsysteem dat je bed met digitale perfectie afstemt op maat van je lichaam. In lijn met jouw SLAAP-DNA®. Wil je graag persoonlijk slaapadvies? Kom dan zeker eens langs of maak een afspraak in een Sleeplife® beddenwinkel bij jou in de buurt. Onze slaapadviseurs begeleiden je graag naar het ideale bed, afgestemd op jouw lichaam.

Solden op boxsprings Sleeplife

Solden op boxsprings

De aankoop van een bed of boxspring is een belangrijke investering. Je hoeft niet noodzakelijk te wachten tot de soldenmaanden om de aankoop van een boxspring te overwegen. Sleeplife® lattenbodems en boxsprings optimaal passen bij je voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Van de pure essentie tot koninklijke luxe. Van eenpersoons- tot tweepersoonslattenbodems en -boxsprings.

Solden op matrassen Sleeplife

Solden op matrassen

Slaap je al jaren op dezelfde matras en vraag je je af of het niet stilaan tijd wordt voor een nieuwe? Een matras vervang je best om de 10 jaar. Zo blijf je genieten van een optimaal slaapcomfort. Bij Sleeplife® vind je meer dan 40 verschillende matrassen met elk hun unieke prijs en eigenschappen! Wachten op de solden om een nieuwe matras te kiezen is niet echt nodig, want ook buiten de soldenperiode is een goede slaap belangrijk. Neem een kijkje op onze website voor de voordelen op dit moment. Of ga langs bij een Sleeplife® beddenwinkel voor professioneel slaapadvies op maat van jouw leven.

Solden op hoofdkussens Sleeplife

Solden op hoofdkussens

Jouw ideale kussen uitkiezen, is erg persoonlijk. Slaap je op je rug, zij of op je buik? Heb je nekpijn? Ben je allergisch aan huisstofmijt of heb je snel warm? En welke vulling geeft je een comfortabel gevoel? Latex, traagschuim (visco) of synthetische vulling? Ben je op zoek naar een hoofdkussen dat je makkelijk kan wassen? Bij Sleeplife® houden we rekening met de kleinste details. Solden of geen solden, samen vinden we een hoofdkussen dat optimaal bij je past.

Solden op accessoires Sleeplife

Solden op accessoires

Bij een nieuw bed hoort traditioneel een nieuwe matras of een nieuwe boxspring. Natuurlijk mogen ook andere bed- en slaapaccessoires niet ontbreken. Daarom biedt Sleeplife® vaak ook diverse solden op hoofdkussens, sierkussens, dekbedovertrekken, matrasbeschermers en andere slaapmode. Zo kan je jouw volledige slaapkamer in een nieuw kleedje steken!

<h2><br /> <span itemscope="" itemtype="http://data-vocabulary.org/Breadcrumb">Daarom kiezen klanten voor Sleeplife&reg;</span></h2> <ul> <li><span itemscope="" itemtype="http://data-vocabulary.org/Breadcrumb">slaapcomfort en slaapmode met gratis advies dat &eacute;cht persoonlijk is</span></li> <li><span itemscope="" itemtype="http://data-vocabulary.org/Breadcrumb">zelfstandige slaapspecialisten met grote betrokkenheid</span></li> <li><span itemscope="" itemtype="http://data-vocabulary.org/Breadcrumb">met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen</span></li> <li><span itemscope="" itemtype="http://data-vocabulary.org/Breadcrumb">altijd dichtbij dankzij &eacute;&eacute;n van de <a href="http://www.sleeplife.be/onze-winkels">18 beddenwinkels</a> in Vlaanderen</span></li> </ul> <p><span itemscope="" itemtype="http://data-vocabulary.org/Breadcrumb">&nbsp;</span></p>