Bedden en matrassen op maat

Persoonlijk slaapadvies op jouw maat

slaapadvies bedden op maat

Slaap je liever hard of zacht, op je rug of op je zij? Veel hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. Ben je allergisch voor huisstofmijt, heb je snel warm ‘s nachts of heb je last van vermoeide benen? Ook dat is persoonlijk. Daarom verdien jij ook écht persoonlijk slaapadvies. Bij Sleeplife® begeleiden we je stap voor stap naar de best passende lattenbodem, boxspring, matras of beschermer. Het ideale kussen, dekbed of bedtextiel. Het meest persoonlijke slaapsysteem. Bedden helemaal op jouw maat.

Bedden op maat

Ergosleep Bedden

Ergosleep®-bedden

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®. Een slaapsysteem dat je bed met digitale perfectie afstemt op maat van je lichaam. In lijn met jouw SLAAP-DNA®. Dit hoogst persoonlijke bed verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie.

Lees meer
Sleeplife® bedden

Sleeplife®-bedden

Sleeplife® ontwikkelde ook een eigen beddencollectie. Slaapcomfort dat optimaal bij je past. Rekening houdend met jouw voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Boxsprings en lattenbodems, van de pure essentie tot koninklijke luxe.

Lees meer

Matrassen op maat

pocketverenmatras op maat

Pocketverenmatrassen

Het uitzonderlijk ventilerende en antitranspirerende vermogen is een van de grootste voordelen van een pocketverenmatras.

Lees meer
latexmatrassen op maat

Latexmatrassen

Een (topdek)matras uit latex houdt je wervelkolom altijd in een natuurlijke balans en biedt een constante, actieve ondersteuning.

Lees meer

Ergosleep® Belevingsstudio

belevingsstudio slaap dna

In de belevingsstudio van Ergosleep® ervaar je zelf het belang van een correcte ondersteuning. Die ondersteuning vormt de basis voor een goede nachtrust. Laat Ergosleep® je meenemen op een boeiende ontdekkingstocht. In een bed dat naadloos je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt. Relax en geniet!