Ergosleep®

Iedereen is uniek. Dus waarom zouden we dan allemaal hetzelfde bed moeten kopen? Laat staan dat we allemaal op hetzelfde bed moeten slapen? Ergosleep® ontwikkelde lattenbodems en boxsprings die in combinatie met het juiste matras en hoofdkussen op jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA® worden afgestemd. Slapen op maat van je lichaam dus. Kan het nog persoonlijker?

De Rode Duivels zijn alvast fan van Ergosleep®.

Tijdens het WK in Rusland slaapt elke speler op zijn gepersonaliseerde Ergosleep® Bed. Een goed uitgerust lichaam presteert nu eenmaal beter. Wil jij net als de Rode Duivels slapen? Ontdek dan jouw SLAAP-DNA® in de Sleeplife®-winkel in je buurt en slaap binnenkort op jouw persoonlijk SLAAP-DNA® Bed. Goal goal goal goal goal!
 
Rode Duivels slapen op slaap dna ergosleep bed

De voordelen van een Ergosleep®-bed

Dit hoogstpersoonlijke, op en top ergonomische slaapsysteem verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam en ruggengraat in het bijzonder. Je ervaart het gevoel van perfecte ondersteuning, slaapt voelbaar beter, hebt minder last van rugpijn, bent overdag minder vermoeid en wordt uitgerust wakker. Bye bye slapeloosheid.
 

De Ergosleep®-belevingsstudio

In elke Sleeplife®-beddenwinkel tref je een Ergosleep®-belevingsstudio. In deze gezellige cabine vragen we je om plaats te nemen op een bed. We brengen je gewicht, lichaamsbouw, favoriete slaaphouding en lichaamsprofiel met digitale perfectie in kaart. Je ervaart het gevoel van correcte ondersteuning. De basis voor een goede nachtrust. Klaar voor een unieke ervaring? Laat Ergosleep® je meenemen op een boeiende ontdekkingstocht. In een bed dat naadloos je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt. Relax en geniet!
 

Ergosleep(r)-belevingsstudio

Mix & Match met Ergosleep®-beddesign

Niet alleen je lichaam is uniek, ook je smaak. Daarom biedt Ergosleep® je de keuze uit tal van afwerkingen. Naast de grote waaier aan stoffen en kleuren kan je ook de dikte, vorm en afwerking van je hoofd- en voetbord kiezen. Je kan zelfs de pootjes kiezen en je matras meestofferen. Zo maak je jouw Ergosleep®-bedcombinatie nog persoonlijker. Mix & match! Configureer je bed zoals jij dat wil. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Doe je ding. En creëer zo je eigen unieke slaapwereld.

Ergosleep(r) beddesign

Ben je op zoek naar een dealer van Ergosleep®? 

Dan zit je bij Sleeplife® zeker goed. Onze beddenwinkels zijn exclusieve verdeler van Ergosleep® in Vlaanderen. 
 
Bij Sleeplife® vind je een ruim aanbod aan Ergosleep®-boxsprings en –lattenbodems. In tal van formaten en met verschillende verstelmogelijkheden. Elektrisch of handmatig. De vooruitstrevende lattenbodems onderscheiden zich iets meer wat betreft functionaliteit, terwijl de luxueuze boxsprings een streling zijn voor het oog. Maar allebei met evenveel respect voor uw SLAAP-DNA®.
 
Naast bedbodems tref je ook een uitgebreid gamma Ergosleep®-matrassen. Latex, pocketveren of koudschuim? Eenpersoons- of tweerpersoons? Bij Sleeplife® adviseren en begeleiden we je naar jouw perfecte Ergosleep®-matras.

Dealer Erogsleep(r)

Waarom kiezen voor Ergosleep®?

  • Ergosleep is al meer dan 30 jaar dé specialist in ergonomische slaapsystemen.
  • 97,6% van de klanten is tevreden over zijn SLAAP-DNA®-bed.
  • De producten van Ergosleep® zijn op en top Belgisch, wereldwijd gepatenteerd, wetenschappelijk onderbouwd en getest, aanpasbaar naarmate je lichaamsprofiel wijzigt.

Wil je een Ergosleep®-bed kopen?

Kom gerust langs in de Sleeplife®-winkel in je buurt of maak een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar een bed in lijn met je SLAAP-DNA®.