Sleeplife®, slapen op maat van jouw leven

Een goed bed. Niets is zo persoonlijk. Niets boven je eigen bed ook. Je kan er dus maar beter voor zorgen dat jouw bed perfect aan je wensen en noden tegemoetkomt. De kwaliteit van je nachten bepaalt immers die van je dagen. Bij Sleeplife® brengen we je slaapvoorkeuren en eventuele gevoeligheden samen in kaart. Onze missie is pas geslaagd wanneer we je een uniek en onderbouwd slaapsysteem voorstellen dat volledig aan je behoeften voldoet. Sleeplife(r), op maat van jouw leven

Het beste van twee werelden

Met 19 slaapwinkels in Vlaanderen en een team van meer dan 100 werknemers biedt Sleeplife® je het beste van twee werelden:

  • een uitgebreid aanbod van slaapcomfort en slaapmode, 
  • en individueel advies

Bij een bezoek aan een van onze winkels leer je welk slaapsysteem het beste bij je past. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer, tot het ideale dekbed of kussen. Reken daarvoor op onze onverdeelde aandacht en begeleiding. Het resultaat voor jou? Een uiterst persoonlijke nachtrust. Daarenboven kan je vertrouwen op innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Comfort en design

Een technisch kwalitatief en comfortabel bed is één iets. Een stijlvolle aankleding ervan iets anders. Bij Sleeplife® gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand. In onze winkels vind je niet alleen bedsystemen, maar ook alle toebehoren om die tot in de details te decoreren. Van hoofdborden en bedkaders over nachtkastjes, bedbanken en bedpootjes tot een waaier aan stoffen. 

Bovendien stellen onze stylisten twee keer per jaar een unieke lijn bedtextiel samen. Exclusief voor Sleeplife®. In de fijnste materialen, met de mooiste patronen en in alle dimensies. Een klassieke, trendy of tijdloze look? De keuze is aan jou.

Ervaar Ergosleep® in onze belevingsstudio

Sleeplife® is exclusief verdeler van Ergosleep®. Het slaapsysteem in lijn met jouw SLAAP-DNA®. Ondervind het belang van een correcte ondersteuning in de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep®. Ben je overtuigd? Dan wordt jouw unieke slaapprofiel nadien ingebouwd in je Ergosleep®-lattenbodem of -boxspring. Persoonlijker kan het niet, toch?