Sleeplife® steunt Bednet. Jij ook?


Deze blauwe poezen zijn de trouwe vriendjes van jonge Bednetters. Je kan ze kopen in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. 
Koop je een poes? Dan gaat het bedrag integraal naar Bednet.

Bednet biedt synchroon internetonderwijs aan langdurig zieke kinderen en tienermoeders die tijdelijk niet naar school kunnen.
Ze krijgen onderwijs op afstand en volgen de lessen live mee met hun leeftijdsgenoten. Sleeplife® steunt deze zieke kinderen. Voor een beter schoolleven. 
 

Hoe steunen we Bednet precies?

Onze 19 Sleeplife®-winkels zetten per verkocht dubbel bed € 7,50 per opzij. Dankzij deze financiële steun kan Bednet alsmaar meer kinderen en scholen gratis computermateriaal aanbieden. De organisatie investeert het bedrag in: 

  • ofwel 47 camera’s (€ 615/stuk)
  • ofwel 288 printerscanners (€ 100/stuk)
  • ofwel 14 volledige computersets (laptop, printer-scanner, headset) voor een Bednetter (ongeveer € 2000/set) 

Het bed is datgene dat langdurig zieke kinderen, Sleeplife® en Bednet met elkaar verbindt. Deze kinderen zijn vaak noodgedwongen aan hun bed gekluisterd, thuis of in het ziekenhuis. Net zoals wij er alles aan doen om voor onze klanten elk bed zo comfortabel en persoonlijk mogelijk te maken doet Bednet er alles aan om zieke kinderen van daaruit onderwijs te laten volgen. We zijn dan ook erg blij dat we met deze bijdrage concreet bijdragen aan dit project. Er kunnen nu nog meer kinderen contact blijven houden met hun vertrouwde schoolomgeving tijdens de erg moeilijke periode waar ze zich in bevinden. Lees het volledige persbericht.

bednet sleeplife