Sleeplife® winterdekbedden

De winter komt eraan en stilaan is het weer tijd om je zomerdekbed te vervangen door een winterdons. Nu is hét moment. Want tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen krijg je bij aankoop van een winterdekbed een gratis dekbedovertrek. Actie geldig van 28 september tot en met 13 oktober 2018. 

 

Sleeplife® winterdekbed 100% Pomerische Dons

Sleeplife® winterdekbed 100% Pomerische Dons (warm / extra warm / combi)

Zalig zachte winterdons, gevuld met Pomerische dons. Drapeert zich mooi rond je lichaam en biedt een maximale bewegingsvrijheid. Dankzij de thermoisolerende werking heb je trouwens nooit te koud in de winter.

Sleeplife® winterdekbed 100% Siberische dons

Sleeplife® winterdekbed 100% Siberische dons (warm)

Luxe donsdeken gevuld met 100% Siberische dons. Bevat drie compartimenten, waarvan het stickpatroon de contouren van je lichaam volgt.

Sleeplife® winterdekbed HiTec Thinsulate

Sleeplife® winterdekbed HiTec Thinsulate (combi)

Sterk isolerend winterdekbed én makkelijk in onderhoud. Je kan het wassen op 60°C, waardoor de huisstofmijt niet overleeft. Ideaal als je allergisch bent dus.

Sleeplife® winterdekbed Natural Camel

Sleeplife® winterdekbed Natural Camel (combi)

Doordat de natuurlijke vezels ademen, is dit winterdekbed uitermate vochtabsorberend en -regulerend. Ondanks de hoeveelheid transpiratievocht die je verliest, voelt je huid dus helemaal niet klam aan.

Sleeplife® Opendeurdagen

Benieuwd naar de andere Opendeuracties?

Tijdens de Opendeurdagen van Sleeplife® geniet je van tal van acties en interessante voorwaarden. Ga tussen 28 september en 13 oktober 2018 dus zeker eens langs in de Sleeplife®-winkel in je buurt. En vind jouw perfecte slaapoplossing.