Solden

› Solden

Kortingen tot -35% bij Sleeplife®

Wil jij solden scoren op Sleeplife® bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens of beddengoed? Dan zijn de wintermaanden een interessante periode voor jou. Net als bij vele meubelwinkels zijn er dan ook solden in alle Sleeplife®-beddenwinkels. Tijdens de soldenperiode in januari geniet je van de mooiste soldenacties, promoties en kortingen. Bovendien zijn onze Sleeplife®-winkels uitzonderlijk geopend op zondag 6, 20 en 27 januari.

 

 

 

Daarom kiezen klanten voor Sleeplife®

  • slaapcomfort en slaapmode met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 19 beddenwinkels in Vlaanderen

Wintersolden van 3 t.e.m. 31 januari 2019

Bekijk de wintersolden

Bekijk de wintersolden

De soldenperiode is opnieuw aangebroken, ook bij Sleeplife®. Van 3 t.e.m. 31 januari kun je bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens of beddengoed shoppen tegen verlaagde prijzen. Hét moment dus om bij ons langs te komen. We begeleiden je graag naar jouw persoonlijke slaapoplossing. Neem zeker een kijkje in onze soldenfolder met alle kortingen en promoties.

Lees meer
Ontdek onze toonzaalmodellen

Ontdek onze toonzaalmodellen

Onze Sleeplife®-winkels worden tijdens de solden voorbereid op de nieuwe collecties. Daarom worden de toonzaalmodellen afgeprijsd. Hét ideale moment dus om een nieuwe bed te kopen tegen uitzonderlijke kortingen.

Lees meer

Ook buitengewone solden of kortingen

Solden Korting op toonzaalmodellen

Korting op toonzaalmodellen

Door ons ruim assortiment aan bedden, boxsprings en matrassen hebben we bij Sleeplife® slaapoplossingen voor ieders budget. Maar dat is niet alles, op onze toonzaalmodellen geniet je mooie kortingen. Ontdek het aanbod toonzaalmodellen van de Sleeplife®-winkel in jouw buurt.

Solden op Bedden Sleeplife

Solden op bedden

Een goede nachtrust begint natuurlijk bij je bed. Of je nu op zoek bent naar enkel een bedkader of een volledig bed met matras en bedbodem, bij Sleeplife® gaan we op zoek naar de slaapoplossing die het beste bij jou past. Daarbij houden we rekening met je voorkeuren, behoeften en budget. Sleeplife® ontwikkelde een eigen beddencollectie, maar is ook exclusieve verdeler van Ergosleep®. Het slaapsysteem die perfect afgestemd is op jouw lichaam en volledig in lijn met je SLAAP-DNA®. Breng zeker een bezoek aan de beddenwinkel bij jou in de buurt of maak een afspraak voor persoonlijk slaapadvies.

Solden op boxsprings Sleeplife

Solden op boxsprings en lattenbodems

De beslissing om al dan niet in een boxspring te investeren, daar slaap je niet gewoon een nachtje over. We staan je graag bij met advies en zorgen ervoor dat de lattenbodems en boxsprings van Sleeplife® overeenkomen met je voorkeuren, behoeften en budget. Dat voor boxsprings en lattenbodems, zowel voor één als twee personen.

Solden op matrassen Sleeplife

Solden op matrassen

Om comfortabel te kunnen slapen, is een goede matras uiterst belangrijk. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat je om de 10 jaar je matras vervangt. Is de jouwe toe aan vervanging? Kom dan zeker langs bij Sleeplife®. We hebben meer dan 40 matrassen in ons aanbod, elk met specifieke prijzen en eigenschappen. Breng een bezoek aan een Sleeplife®-beddenwinkel waar we je adviseren en begeleiden naar een matras waarop je heerlijk slaapt.

Solden op hoofdkussens Sleeplife

Solden op hoofdkussens

Op welk hoofdkussen je het beste slaapt, is voor iedereen heel persoonlijk. Welke slaaphouding neem je aan? Heb je bepaalde nekklachten? Worstel je met een huisstofmijtallergie? Of lig je al snel te zweten in bed? Welke vulling is voor jou het meest comfortabel? Al die zaken verliezen we bij Sleeplife® niet uit het oog wanneer we samen met jou het ideale hoofdkussen uitkiezen. Ultiem slaapcomfort, het zit hem in de details.

Solden op accessoires Sleeplife

Korting op accessoires en beddengoed

In een mooie slaapkamer horen natuurlijk ook slaapaccessoires. Bij Sleeplife® vind je een ruim aanbod aan hoofdkussens, sierkussens, dekbedovertrekken, matrasbeschermers en andere slaapmode. Zo creëer je warmte en gezelligheid en zorg je voor een uitnodigende slaapomgeving. Bedtijd kan er niet snel genoeg zijn.