Solden

› Solden

Momenteel zijn er geen solden bij Sleeplife®. We houden je zeker op de hoogte wanneer je opnieuw kunt profiteren van kortingen op onze producten.

Op zoek naar jouw ideale slaapoplossing? Dan hoef je zeker niet te wachten tot de solden, want een goeie nachtrust is té belangrijk om je goed te voelen. Ook buiten de soldenperiode vind je daarom bij Sleeplife® ultiem slaapcomfort. Ontdek onze  bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens en beddengoed of kom langs in één van onze 19 winkels voor persoonlijk slaapadvies.

 

 

 

Daarom kiezen klanten voor Sleeplife®

  • slaapcomfort en slaapmode met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 19 beddenwinkels in Vlaanderen

Solden gemist?

Solden bij Sleeplife®

Solden bij Sleeplife®

Ook bij Sleeplife® kun je tijdens de soldenperiodes genieten van mooie kortingen op kwalitatieve slaapoplossingen. Momenteel zijn er geen solden bij Sleeplife®, maar we geven je een seintje van zodra dat wel het geval is. Natuurlijk begeleiden we jou ook buiten de solden graag naar een slaapoplossing volledig op maat van je behoeften. Breng een bezoek aan de Sleeplife®-winkel in jouw buurt voor persoonlijk slaapadvies.

Lees meer
Ontdek onze toonzaalmodellen

Ontdek onze toonzaalmodellen

Er zijn op dit moment misschien geen solden, maar dat betekent niet dat je geen nieuw bed kan kopen tegen uitzonderlijke kortingen. Onze toonzaalmodellen worden namelijk afgeprijsd. Dé ideale kans dus om te genieten van een mooie korting op zalig slaapcomfort.

Lees meer

Ook buitengewone solden of kortingen

Solden Korting op toonzaalmodellen

Korting op toonzaalmodellen

Door ons ruim assortiment aan bedden, boxsprings en matrassen hebben we bij Sleeplife® slaapoplossingen voor ieders budget. Maar dat is niet alles, op onze toonzaalmodellen geniet je mooie kortingen. Ontdek het aanbod toonzaalmodellen van de Sleeplife®-winkel in jouw buurt.

Solden op Bedden Sleeplife

Solden op bedden

Een goede nachtrust begint natuurlijk bij je bed. Of je nu op zoek bent naar enkel een bedkader of een volledig bed met matras en bedbodem, bij Sleeplife® gaan we op zoek naar de slaapoplossing die het beste bij jou past. Daarbij houden we rekening met je voorkeuren, behoeften en budget. Sleeplife® ontwikkelde een eigen beddencollectie, maar is ook exclusieve verdeler van Ergosleep®. Het slaapsysteem die perfect afgestemd is op jouw lichaam en volledig in lijn met je SLAAP-DNA®. Is jouw bed dringend aan vervanging toe? Voorkom een lange tijd slecht slapen en breng in dat geval zeker een bezoek aan de beddenwinkel bij jou in de buurt of maak een afspraak. Ook buiten de solden geven we je graag persoonlijk slaapadvies.

Solden op boxsprings Sleeplife

Solden op boxsprings en lattenbodems

De beslissing om al dan niet in een boxspring te investeren, daar slaap je niet gewoon een nachtje over. We staan je graag bij met advies en zorgen ervoor dat de lattenbodems en boxsprings van Sleeplife® overeenkomen met je voorkeuren en behoeften. We houden ook rekening met ieders budget, dus wachten tot de solden hoeft niet. Dat voor boxsprings en lattenbodems, zowel voor één als twee personen.

Solden op matrassen Sleeplife

Solden op matrassen

Om comfortabel te kunnen slapen, is een goede matras uiterst belangrijk. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat je om de 10 jaar je matras vervangt, ook als het geen solden zijn. Is de jouwe toe aan vervanging? Kom dan zeker langs bij Sleeplife®. We hebben meer dan 40 matrassen in ons aanbod, elk met specifieke prijzen en eigenschappen. Breng een bezoek aan een Sleeplife®-beddenwinkel waar we je adviseren en begeleiden naar een matras waarop je heerlijk slaapt.

Solden op hoofdkussens Sleeplife

Solden op hoofdkussens

Op welk hoofdkussen je het beste slaapt, is voor iedereen heel persoonlijk. Welke slaaphouding neem je aan? Heb je bepaalde nekklachten? Worstel je met een huisstofmijtallergie? Of lig je al snel te zweten in bed? Welke vulling is voor jou het meest comfortabel? Al die zaken verliezen we bij Sleeplife® niet uit het oog wanneer we samen met jou het ideale hoofdkussen uitkiezen. Ultiem slaapcomfort, het zit hem in de details. Slaap je niet meer lekker op je hoofdkussen? Dan wacht je beter niet te lang om een nieuwe uit te zoeken. We verwelkomen je altijd graag in onze beddenwinkels.

Solden op accessoires Sleeplife

Korting op accessoires en beddengoed

In een mooie slaapkamer horen natuurlijk ook slaapaccessoires. Bij Sleeplife® vind je een ruim aanbod aan hoofdkussens, sierkussens, dekbedovertrekken, matrasbeschermers en andere slaapmode. Door ons brede assortiment hoef je ook niet te wachten tot de solden en creëer je zo warmte en gezelligheid in je slaapkamer. Bedtijd kan er niet snel genoeg zijn.