Topdekmatras

Een topdekmatras maakt je slaapbeleving net iets luxueuzer. Een topper biedt je extra ondersteuning en ligcomfort, is makkelijk te keren en te luchten en verlengt ze de levensduur van je matras. 

Bij Sleeplife® heb je keuze tussen toppers uit latex, koudschuim of traagschuim.

Net zoals een latexmatras vormt een topdekmatras uit latex zich mooi naar je lichaam. Ook een traagschuim-topdekmatras doet dat, maar dan wel onder invloed van warmte en druk. Afhankelijk van de kamertemperatuur en naarmate je er langer op ligt, wordt ze zachter en ligt ze erg comfortabel. Ze slaat je lichaamswarmte op, waardoor ze je de hele nacht lekker warm houdt. Geweldig als je een koulijder bent. Nog beter als je langdurig moet neerliggen, wnt door haar drukverlagende werking neutraliseert dit type topdekmatras alle drukpunten. 

Ook koudschuim biedt een hoogwaardig comfort, heeft een zeer lange levensduur en garandeert maximale ondersteuning. Dankzij de open celstructuur van HR-schuim of koudschuim beschikt de topdekmatras over een goede ventilatie en een hogere veerkracht (High Resilience). 

Eenpersoonstopper of tweepersoonstopdekmatras?

Aan jou de keuze. Maar als jij en je partner op 2 aparte matrassen slapen, is het interessant om een tweepersoonsexemplaar te kiezen. Die werkt alelijk de scheiding tussen de twee ondeliggende individuele matrassen weg.