Van pure essentie tot koninklijke luxe

De slaapsystemen van Sleeplife® streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Daarom ontwikkelden we 4 collecties boxsprings die optimaal bij jou passen. Rekening houdend met jouw voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Voor een slaapervaring op maat van jouw leven.

 

Ontdek onze collecties

Sleeplife® Functional

Functional: de essentie, zonder meer

Een aangename slaapbeleving voor een voordelige prijs. Dat is wat Functional jou te bieden heeft. Degelijke boxsprings voor een prima nachtrust. Altijd een slimme keuze.

Sleeplife® Comfort

Comfort: dé combinatie van comfort en duurzaamheid

Ervaar jarenlang slaapgenot met de Comfort-collectie van Sleeplife®. Boxsprings vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Stuk voor stuk uitermate comfortabel en duurzaam. Dat voel je meteen.

Sleeplife® Superior

Superior: excellent slaapcomfort, exclusief design

Stel je hoge eisen aan je bed, maar houdt het hoge prijskaartje je tegen? Superior combineert het beste van twee werelden. Subliem slaapcomfort en een stijlvol design. Met de beste materialen en voor de beste prijs. Durf de lat dus gerust hoog leggen.

Sleeplife® Deluxe

Deluxe: koninklijk slapen in een luxueus bed

Mag het iets meer zijn? Ontdek het gevoel van vorstelijke luxe en royaal comfort in een Deluxe-boxspring. Gemaakt van uiterst kwalitatieve houtsoorten. Afgewerkt volgens aloude tradities. Het resultaat van pure ambacht en uitmuntend vakmanschap.