Boxsprings

Onze boxsprings zijn vlak of elektrisch verstelbaar. In dat laatste geval kan je het rug- en benengedeelte met een afstandsbediening en onafhankelijk van elkaar verstellen. Zo kan jij in alle rust een boek lezen of tv-kijken vanuit je bed, terwijl je partner slaapt.

Boxspring bedden van Ergosleep® of Sleeplife®

Boxspring Ergosleep Bedden

Ergosleep® Boxspring

Ergosleep® stelt je bed met digitale perfectie af op maat van je lichaam. In lijn met jouw SLAAP-DNA®. Dit hoogst persoonlijke bed verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie.

Lees meer
Boxsprings Sleeplife Bedden

Sleeplife® Boxspring

Sleeplife® ontwikkelde slaapcomfort dat optimaal bij je past. Rekening houdend met jouw voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Van de pure essentie tot koninklijke luxe.

Lees meer

Ontdek de verstelmogelijkheden van onze boxsprings

Fix Boxspring bed

Fix (vlak, niet-verstelbaar)

Puur slaapcomfort. Zonder dat het verstelbaar hoeft zijn.

Lees meer
Synchro 1 boxspring

Synchro 2 (2 motoren)

Ideaal als je last hebt van vermoeide benen.

Lees meer
Synchro 3 Boxspring

Synchro 3 (3 motoren)

Verlicht lage rugpijn en pijn bij hernia.

Lees meer
Synchro 4 Boxspring

Synchro 4 (4 motoren)

Extra hoofdsteun voor nog meer zitcomfort.

Lees meer
Boxspring en lattenbodem

Koninklijk slapen in een Deluxe-bed

Mag het iets meer zijn? Ontdek het gevoel van vorstelijke luxe en royaal comfort in een Deluxe-bed. Handgenopte matrassen, gevuld met natuurlijke materialen. Hoofdborden en boxsprings, gemaakt van uiterst kwalitatieve houtsoorten. Afgewerkt volgens aloude tradities. Het resultaat van pure ambacht en uitmuntend vakmanschap.

bed Comfort Lift

Comfort Lift Boxspring

Ergosleep®-boxsprings kunnen uitgerust worden met een Comfort Lift. Een elektrisch verstelbare bedbodem met uitgebreide verstelmogelijkheden. Door hem met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening bijvoorbeeld op- of neerwaarts te bewegen, gaat in en uit bed stappen een stuk makkelijker. Ideaal als verzorgings- of seniorenbed. Er is trouwens een zorgpakket beschikbaar met allerlei zorgondersteunende accessoires.

Boxspring en lattenbodem

Boxspring of lattenbodem?

Ben je op zoek naar optimaal slaapcomfort, dan begin je je zoektocht best bij de ideale bedbodem. Maar kies je een lattenbodem of ga je toch voor een boxspring? Is er een kwalitatief verschil tussen beide?