Matrassen

Dé ideale matras bestaat niet. Jóuw ideale matras wel. Die helpt je om een lichaamshouding aan te nemen die je rug- en nekwervels in een natuurlijke vorm brengt.

Kies je beter een harde of zachte matras?

Dat hangt af van je lichaamsbouw. Ben je licht en tenger gebouwd, dan heb je een zachtere en soepelere ondersteuning nodig dan iemand die zwaarder en breder is. Vergeet bij je keuze ook niet dat je matras voldoende moet ventileren. Wist je dat je ‘s nachts tot 500 ml vocht verliest?

Matras of topdekmatras kopen?

Matras

Matras

Pas als matras en matrasdrager goed samenwerken, word je perfect ondersteund. En dat voel je. Je slaapt ontspannen en wordt uitgerust wakker. Zonder nek-, rug- of hoofdpijn. Bij Sleeplife® heb je keuze tussen matrassen uit latex of pocketveren.

Lees meer
topdekmatras

Topdekmatras

Een topper maakt je slaapbeleving net iets luxueuzer. Daarnaast biedt een topdekmatras extra ondersteuning en ligcomfort, is ze makkelijk te keren en te luchten en verlengt ze de levensduur van je matras. Bij Sleeplife® heb je keuze tussen toppers uit latex of traagschuim.

Lees meer

Welke matras past het best bij jou?

pocketverenmatras

Pocketverenmatras

Het uitzonderlijk ventilerende en antitranspirerende vermogen is een van de grootste voordelen van een pocketmatras.

Lees meer
Latexmatras

Latexmatras

Een (topdek)matras uit latex houdt je wervelkolom altijd in een natuurlijke balans en biedt een constante, actieve ondersteuning.

Lees meer
traagschuimmatras

Traagschuimmatras (foam)

Een (topdek)matras uit traagschuim vormt zich onder invloed van warmte en druk naar je lichaam. Bovendien werkt ze drukverlagend.

Lees meer