Sleeplife® Sint-Niklaas Beddenwinkel

woensdag open om 10u
maandag: 10:00-18:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00-18:00
donderdag: 10:00-18:00
vrijdag: 10:00-18:00
zaterdag: 10:00-18:00
zondag: 14:00-18:00

Gesloten op feestdagen

Maak een afspraak
sleeplife-sint-niklaas-gevel.jpg

In Sleeplife® Sint-Niklaas begeleiden we je stap voor stap naar de best passende lattenbodem, boxspring, matras of beschermer. Het ideale kussen, dekbed of bedtextiel. Kortom, het meest persoonlijke slaapsysteem. Met slaapadvies dat écht persoonlijk is en waardoor we geen gewone beddenwinkel zijn, maar een ware slaapwinkel.

Toon onze toonzaalmodellen met korting

Winkel open op zondag

Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om tijdens weekdagen of op zaterdag langs te komen in onze slaapwinkel? Sleeplife Sint-Niklaas is daarom ook open op zondag tussen 14u en 18u! Een bed, matras, hoofdkussen of dekbedovertrek kopen doet u gewoon in alle rust ook op zondag.

 

 

Sleeplife Sint-Niklaas - Gevel

Sleeplife Sint-Niklaas  Sleeplife Sint-Niklaas

Sleeplife Sint-Niklaas  Sleeplife Sint-Niklaas

Sleeplife Sint-Niklaas

Sleeplife Sint-Niklaas  Sleeplife Sint-Niklaas

Sleeplife Sint-Niklaas  Sleeplife Sint-Niklaas

Sleeplife Sint-Niklaas

Sleeplife Sint-Niklaas - Interieur  

Sint-Niklaas - Interieur  

Sint-Niklaas - Interieur

Sint-Niklaas - Interieur  Sint-Niklaas - Interieur

Sleeplife Sint-Niklaas slaap DNA Ergosleep  

 

Slaapspecialist in Sint-Niklaas, Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Temse, Waasmunster & Hamme

 

Beddenwinkel regio Sint-Niklaas

Op zoek naar een beddenwinkel in regio Sint-Niklaas? Sleeplife ligt op minder dan 5 minuten rijden van het centrum van Sint-Niklaas op de N70/Heidebaan naast DSM Keukens en AVA.
Onze slaapwinkel is natuurlijk ook makkelijk te bereiken vanuit de Sint-Niklaase deelgemeenten zoals BelseleNieuwkerken-Waas en Sinaai en het dorpje Puivelde.

Beddenwinkel regio Beveren

Op zoek naar een beddenwinkel in regio Beveren? Sleeplife ligt op minder dan 10 minuten rijden van Beveren via de N70 richting Sint-Niklaas.
Onze slaapwinkel is natuurlijk ook makkelijk te bereiken vanuit de Beverse deelgemeentes zoals Melsele, Haasdonk, Vrasene, Kieldrecht, Verrebroek, Kallo en Doel.

Beddenwinkel regio Kruibeke

Op zoek naar een beddenwinkel in regio Kruibeke? Sleeplife ligt op minder dan 15 minuten rijden van Kruibeke, makkelijk te bereiken via de E17 richting Sint-Niklaas, neem afrit N16.
Onze slaapwinkel is natuurlijk ook makkelijk te bereiken vanuit de Kruibeekse deelgemeentes zoals Bazel en Rupelmonde, in de oostelijke hoek van de provincie Oost-Vlaanderen in het landelijke Waasland.

Beddenwinkel regio Sint-Gillis-Waas

Op zoek naar een beddenwinkel in regio Sint-Gillis-Waas? Sleeplife ligt op minder dan 15 minuten rijden van Sint-Gillis-Waas via de Heidebaan/N70.
Onze slaapwinkel is natuurlijk ook makkelijk te bereiken van de Waaslandse deelgemeentes zoals Meerdonk, St Pauwels en De Klinge.

Beddenwinkel regio Stekene

Op zoek naar een beddenwinkel in regio Stekene? Sleeplife ligt op minder dan 20 minuten rijden van Stekene via de N403 en R42 naar de N70 in Sint-Niklaas.
Onze slaapwinkel is natuurlijk ook makkelijk te bereiken van de Stekense deelgemeentes zoals Kemzeke, Klein-Sinaai, Hellestraat en Koewacht.

Beddenwinkel regio Temse

Op zoek naar een beddenwinkel in regio Temse? Sleeplife ligt op minder dan 9 minuten rijden van Temse via de Doornstraat, sla linksaf naar de Heidebaan/de N70.
Onze slaapwinkel is natuurlijk ook makkelijk te bereiken van de Temse deelgemeentes zoals Steendorp, Tielrode en Elversele, maar ook de wijken wijken Cauwerburg, Hollebeek en Velle.

Beddenwinkel regio Waasmunster

Op zoek naar een beddenwinkel in regio Waasmunster? Sleeplife ligt op minder dan 12 minuten rijden van Waasmunster via de E17 naar Sint-Niklaas. Neem de afrit N70 vanaf de Prins Alexanderlaan/N16.
Onze slaapwinkel is natuurlijk ook makkelijk te bereiken van de Waasmunsterse gehuchten zoals Ruiter en Sombeke.

Beddenwinkel regio Hamme

Op zoek naar een beddenwinkel in regio Hamme? Sleeplife ligt op minder dan 15 minuten rijden van Hamme via de N41, neem de Prins Alexanderlaan/N16 naar de N70 in Sint-Niklaas.
Onze slaapwinkel is natuurlijk ook makkelijk te bereiken van de Beverse deelgemeente Moerzeke.

Slaapadvies nodig? Kom langs in onze slaapwinkel

De Sleeplife adviseurs in Sint-Niklaas helpen je graag met het beste slaapadvies. dat écht persoonlijk is en waardoor we geen gewone beddenwinkel zijn, maar een ware slaapwinkel. Onze slaapadviseurs bieden je op elk moment een antwoord. Onze focus ligt op jou.

Een nieuw bed nodig? Kom langs in onze beddenwinkel

De Sleeplife beddenspecialisten in Sint-Niklaas helpen je graag met de keuze van een compleet bed. Stap voor stap naar de best passende lattenbodem, boxspring, matras of beschermer. Het ideale kussen, dekbed of bedtextiel. Het meest persoonlijke slaapsysteem. Bedden helemaal op jouw maat samengesteld in onze beddenwinkel.

Een nieuw matras nodig? Kom langs in onze matrassenwinkel

De Sleeplife matrasadviseurs in Sint-Niklaas helpen je niet bij het vinden van dé ideale matras, maar wel Jóuw ideale matras. Die helpt je om een lichaamshouding aan te nemen die je rug- en nekwervels in een natuurlijke vorm brengt. Vindt nu jouw ideale matras in onze matrassenwinkel.

Een nieuw boxspring nodig? Kom langs in onze boxspringwinkel

De Sleeplife boxspringadviseurs in Sint-Niklaas helpen je bij de keuze van de verschillende boxsprings: vlak of elektrisch verstelbaar. Maar is dit wel de ideale bedbodem? In onze boxspringwinkel helpen we jouw met de zoektocht naar het optimale slaapcomfort.